Ulkomaalaus

Ulkomaalaus

Milloin kannattaa teettää ulkomaalaus? Hyvissä ajoin vai viimehetkillä? Onko talosi maalipinta rispaan­tunut ja haalis­tunut vuosien saatossa sään armoilla? Ei hätää, me saamme sen näyt­tämään taas uudelta.

Kotimainen työvoimamme tuntee suomalaisen ilmaston haasteet ja suomalaisen rakentamisen. Kokeneet ammattilaisemme varmistavat kestävän ja kauniin maalipinnan talollesi.

Vanha talomme on kuin uusi

Rakastuin taloomme uudestaan, kun se maalattiin. Ajan haalistamat seinät saivat uuden loisteen ja koko pihapiirimme ilme muuttui. Lisäksi urakan aikainen ja varsinkin sen jälkeinen työmaan siisteys oli hienoa. Vahva suositus.
Saariset

ULKOMAALAUKSET

Ulkomaalaus onnistuu ammattilaisilta. Käytämme pitkän työuramme aikana hyväksi havaittuja ulkomaaleja joiden elinkaari on pitkä ja kestävä. Maalien taso on nykypäivänä noussut huomattavasti saat­taen mahdol­liseksi kustannus­tehokkaan ja nopean tavan saada raikas uusi ilme taloille.

TALON ULKOMAALAUS

Varsinaisen asuinrakennuksen maalaamisen lisäksi huomioidaan  räystäskourujen ja ikkunapeltien maalaus.

Maalaamme seinien lisäksi toki myös ikkunapielet, kaiteet ja terassit.

KUSTANNUSARVIO

Teemme kaikki työmme Hinta­takuulla.

Tarjousvai­heessa sovittu hinta pitää, eikä sinun tarvitse pelätä yli­määräisiä kustan­nuksia kilomet­reistä tai päivä­rahoista. Teemme ilmaisen arvion maalaustyöstä, ja sovimme kanssasi projektin osa-alueet, hinnan ja arvioidun keston.
Työmme on myös kotitalousvä­hennys­kelpoista!

Yhteydenottopyyntö

Maalauksen aika?

/month

Kaikki työmme suoritamme Hinta­takuulla! Tarjousvai­heessa sovittu hinta pitää, eikä sinun tarvitse pelätä yli­määräisiä kustan­nuksia kilomet­reistä tai päivä­rahoista. Teemme ilmaisen arvion sanee­rauksen tarpeesta, ja sovimme kanssasi projektin osa-alueet, hinnan ja arvioidun keston.
Työmme on myös kotitalousvä­hennys­kelpoista!

Lue rahoituksesta.

Talon ulkomaalaus on urakka, jota tulee siirrettyä usein liian pitkään. Maaleja ja tekijää valitessa kannattaakin sijoittaa laatuun ja asiantuntemukseen.

Jätä numerosi niin soitamme sinulle

Ulkomaalaus ammattitaidolla

Suositeltu talon maalausväli on kymmenen vuotta, mutta varsinkin puulla verhoillun talon seinän kuntoa on hyvä tarkkailla ja tarvittaessa tehdä huoltomaalaus. Mikäli ulkoverhoilun maalipinta hilseilee, puupinta on vettynyt tai tummunut, maalissa on halkeamia tai verhouksen alaosassa esiintyy lahoa, kannattaa kutsua ammattilainen paikalle arvioimaan talon maalaamisen tarvetta. Ulkoverhouksen maali suojaa uloimman pinnan lisäksi myös ulkoverhouksen muuta rakennetta. Hyvässä kunnossa pidetty maalipinta on hyvä vakuutus myös sisärakenteille ja ehkäisykeino rakenteiden kosteusvaurioille. Säännöllisesti maalattu talo myös näyttää hyvältä.

 

Kesän aikana yleisin suomalaisen teettämä remontti on ulkomaalaustyö, joka myös työllistää alan ammattilaiset koko kesäksi. Kannattaakin pyytää tarjous hyvissä ajoin. Ammattitaidolla tehty ulkomaalaus kestää vuosia.