Sisämaalaus

Sisämaalaus

Sisämaalaus on edullinen, monipuolinen ja helpos­ti uusittavissa oleva pintojen vaihtoehto. Maalattavien pintojen materiaaliominaisuudet ovat hyvin vaihtelevia, ja se on otettava huomioon maalausmenetelmää valittaessa. 

Teemme sisäpintojen maalaustyöt aina pohjatöistä lähtien viimeiseen pensselinvetoon. Laadukkaat tuotteet ja ammattiosaaminen takaavat toivotun lopputuloksen kohteessa kuin kohteessa.

“Yllättävän pienellä rahalla ihana huone lapselle”

Sisämaalaus onnistu paremmin kuin hyvin! Pikku Prinsessamme sai juuri toiveidemme mukaisen prinsessahuoneen ja kaikki kävi todella helposti. Asiantuntevuus lapsen huoneeseen sopivista eko-maaleista saa kiitosta, kuten myös siivoustoimet maalauksen loputtua.
sisämaalaus asiakas äiti ja lapsi
Anu M.

Sisämaalaus

Sisämaalaus onnistuu ammatilaiselta. Tasaisen maalipinnan salaisuutena ovat hyvät työvälineet ja kunnolliset pohjatyöt.

Pohjamaali vähentää pintamaalin tarvetta. Pohjamaali kannattaa laittaa myös tapetin alle, sillä tulevaisuudessa tapettien irrottaminen käy helpommin.

Maalaustyöt sisältävät

  • pohjatyöt ja seinien sekä kattojen tasoitetyöt
  • seinien maalaukset
  • seinien tapetoinnit
  • katon ja lattian maalaus
  • huoneistojen pienet pintaremontit ja stailausremontit
  • lattioiden maalaukset
  • taloyhtiöiden julkisten tilojen maalaukset

Sisämaalaus - vinkkejä

Pohjamaali kannattaa laittaa myös tapetin alle, sillä tulevaisuudessa tapettien irrottaminen käy helpommin

Valitse maali käyttökohteen mukaan.

Hyvä nyrkkisääntö on, että mitä kiiltävämpi maali, sitä paremmin se kestää mekaanista rasitusta. Sävy ei vaikuta maalin teknisiin ominaisuuksiin.

Maalaustöitä

Maalatessa vain mielikuvitus on rajan. Kerro toiveesi ja Talokunnostus E. Muurama toteuttaa sen.

Yhteistyökumppanimme Maalitukku tarjoaa maksutonta väri- ja sisustusneuvontaa ajanvarauksella. Ammattilaisen avulla voit saada uusia ideoita ja parhaan mahdollisen lopputuloksen omaan kohteeseesi.

Yhteydenottopyyntö

Maalauksen aika?

/month

Kaikki työmme suoritamme Hinta­takuulla! Tarjousvai­heessa sovittu hinta pitää, eikä sinun tarvitse pelätä yli­määräisiä kustan­nuksia kilomet­reistä tai päivä­rahoista. Teemme ilmaisen arvion sanee­rauksen tarpeesta, ja sovimme kanssasi projektin osa-alueet, hinnan ja arvioidun keston.
Työmme on myös kotitalousvä­hennys­kelpoista!

Lue rahoituksesta.


Sisämaalauksella saat kätevästi ja helposti uutta ilmettä kotiin, häivytät ajan ja asumisen jättämiä jälkiä. Sisämaalauksella saat helposti juuri sen tunnelman mitä haluat.
 

Sisämaalaus

Sisämaalauksella saat kätevästi ja helposti uutta ilmettä kotiin, häivytät ajan ja asumisen jättämiä jälkiä. Sisämaalauksella saat helposti juuri sen tunnelman mitä haluat. Yhteistyökumppanimme Maalitukku tarjoaa asiakkaillemme maksutonta väri- ja sisustusneuvontaa ajanvarauksella. Ammattilaisen avulla voit saada uusia ideoita ja parhaan mahdollisen lopputuloksen omaan kohteeseesi. 

Teemme kaikki työmme Hinta­takuulla. Tarjousvai­heessa sovittu hinta pitää, eikä sinun tarvitse pelätä yli­määräisiä kustan­nuksia. Teemme ilmaisen arvion maalaustyöstä, ja sovimme kanssasi projektin osa-alueet, hinnan ja arvioidun keston.
Työmme on myös kotitalousvä­hennys­kelpoista. Sisämaalaus on nopea ja helppo tapa uudistaa kotia.