Katto

Kattohuolto vai kattoremontti?

Kaikki kattoma­teriaalit tarvitsevat huoltoa ainakin parin vuoden välein. Poiskuluneet pinnoitteet, ruostuneet saumat ja maali­pinnan rispaan­tuminen voi johtaa hoitamattomana koko katon uusimiseen.

Ennen huoltoa tarkistamme katon huolto­tarpeen, ja tilanteen ollessa pelkän huollon korjaamat­tomissa, teemme mielellämme tarjouksen kokonais­valtaisesta katto­remontista. Muistathan, että pitävä katto on yksi isoimmista tekijöistä muiden kohteen rakenteiden suo­jaamisessa esimerkiksi vesivahin­goilta. Sadeveden päästessä katon läpi rakenteisiin kosteutta ei tarvita edes paljoa ennen kuin kosteusvaurio ja jopa homevau­rio on mahdollinen, johtaen mittaviin ja kalliisiin sanee­rauksiin.

Jos katon huoltaminen ei enää riitä, teemme kilpailu­kykyisen tarjouksen koko katon uusimisesta. Oli kyseessä sitten peltikatto, huopakatto tai tiilikatto, mittaamme ja suunnit­telemme urakan vuosien kokemuksella, avaimet käteen -periaat­teella. Katto­remontin jälkeen hoidamme tarkastukset ja loppu­siivoukset, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään remontin osa-alueista. Kaikilla töillämme on Hintatakuu, joten et maksa enempää kuin tarjousvaiheessa hyväksytyn hinnan! Palvelemme kattoremonttien merkeissä Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomen alueella

kattohuolto ulkomaalaus